Vakantiehoeve De Noordhoek gelegen in de Westhoek
Een gedreven dame, Daisy Coutteau, haar echtgenoot Phil en haar broer kochten een authentieke oude boerderij "De Groene Wal" anno 1870. Het domein werd volledig omgetoverd tot een vakantiewoning met meerdere mogelijkheden.


De hoeve situeert zicht op 4 km van het stadje Lo en  ligt op 20 km van de Belgische kust, tussen de historische steden Diksmuide, Veurne en Ieper,  in het hart van de Westhoek.

Tijdens de zomermaanden ligt de vakantiehoeve volledig verscholen tussen de mais- tarwe - koolzaadvelden en gaat over naar weidse vlakten.  In de winter kan men er genieten van de rustgevende polder vlaktes en magische tafereeltjes al dan niet met sneeuw bedekt. Dit vakantieverblijf ligt op het einde van een doodlopende weg, ideaal voor wie rust en natuur zoekt.

De vakantiewoning bestaat uit 4 volwaardige appartementen waarvan 2 op het gelijkvloers en 2 op de eerste verdieping.


Vakantiehoeve De Noordhoek, is ideaal voor u en uw gezin !


Vakantieverblijf  De Noordhoek, is  'the place to be' voor grote families, die graag genieten van elkaars gezelschap, maar ook gesteld zijn op wat privacy met hun gezin.


Vakantiewoning De Noordhoek, leent zich voortreffelijk voor uw bedrijfsuitje.  Onze accommodatie is geschikt voor firma's die voor/met hun medewerkers (tot 25 pers) een TeamBuilding week wensen te organiseren nabij de Belgische Kust.Deze hoeve kijkt uit op het WO I Front met de Ijzertoren van Diksmuide op de achtergrond.

Uit respect voor ons erfgoed volgde Daisy in 2013 de opleiding : Herdenking Wereldoorlog I  (100 jaar Groote Oorlog) via WESTTOER te Brugge.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vakantiehoeve De Noordhoek Routebeschrijving